Jornada de Portes Obertes

El 10 de març a les 17:30h. obrim les portes de l’escola per presentar-te la nostra oferta educativa. Podreu visitar les instal·lacions i conèixer els serveis que oferim de primera mà, així com el nostre projecte educatiu.

A l’Escola Santa Maria dels Apòstols t’oferim una educació continuada, de qualitat, en valors i orientada al futur, des de Primària, Secundària, Batxillerat fins a Cicles Formatius.

Informa't!

Demana’ns més informació sobre les preinscripcions emplenant aquest formulari i contactarem amb tu per resoldre els teus dubtes.

  En quin cicle formatiu estàs interessat/da?

  Accepto la política de privacitat. En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l'informem que les dades personals facilitades per vostè s'incorporaran a un fitxer automatitzat de Escola Santa Maria dels apòstols. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a escola@smapostols.org o bé un escrit a Rambla Prim 146-152, 08019 Barcelona.

  Els nostres cicles

  Et formem des de la vessant teòrico-pràctica, tant en la modalitat presencial, semipresencial i online perquè accedeixis al món laboral amb garanties d’èxit. Estudiaràs allò que t’agrada amb un equip docent expert i en unes instal·lacions ideals per assolir totes les competències professionals.

  Consulta la nostra oferta acadèmica, així com els requisits d’accés i les sortides professionals!

  Formació integral de qualitat

  Des de l’any 1963, l’Escola Santa Maria dels Apòstols va emprendre la seva tasca educativa amb l’objectiu de formar els seus alumnes amb una vocació d’ajuda i servei comú.

 El gran valor de l’escola és la seva familiaritat. Treballem per fomentar un enfocament positiu de l’educació incentivant la participació de tots/es.

  PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

  Si vols rebre informació sobre els cicles, període de preinscripció o d’altres.