Jornada de Portes Obertes

El 10 de març a les 17:30h. obrim les portes de l’escola per presentar-te la nostra oferta educativa. Podreu visitar les instal·lacions i conèixer els serveis que oferim de primera mà, així com el nostre projecte educatiu.

A l’Escola Santa Maria dels Apòstols t’oferim una educació continuada, de qualitat, en valors i orientada al futur, des de Primària, Secundària, Batxillerat fins a Cicles Formatius.

Informa't!

Demana’ns més informació sobre les preinscripcions emplenant aquest formulari i contactarem amb tu per resoldre els teus dubtes.

  Completa este formulario para que puedan ponerse en contacto contigo.

  En qué ciclo formativo estás interesado/a?

  Tu mensaje:

  Acepto la política de privacidad. En cumplimiento de lo dispuesto en la LOPD (Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, de 13 de diciembre de 1999), le informamos de que los datos personales facilitados por usted se incorporarán a un fichero automatizado de MCIELEARNING. La finalidad del mismo es la gestión de su consulta. Usted tiene derecho a acceder, cancelar o rectificar los datos que le correspondan mediante un correo electrónico a info@mcielearning.org o por correo ordinario dirigido a Rambla Prim 146-152, 08019 Barcelona.

  Els nostres cicles

  Et formem des de la vessant teòrico-pràctica, tant en la modalitat presencial, semipresencial i online perquè accedeixis al món laboral amb garanties d’èxit. Estudiaràs allò que t’agrada amb un equip docent expert i en unes instal·lacions ideals per assolir totes les competències professionals.

  Consulta la nostra oferta acadèmica, així com els requisits d’accés i les sortides professionals!

  Formació integral de qualitat

  Des de l’any 1963, l’Escola Santa Maria dels Apòstols va emprendre la seva tasca educativa amb l’objectiu de formar els seus alumnes amb una vocació d’ajuda i servei comú.

 El gran valor de l’escola és la seva familiaritat. Treballem per fomentar un enfocament positiu de l’educació incentivant la participació de tots/es.

  PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

  Si vols rebre informació sobre els cicles, període de preinscripció o d’altres.